Activitat d’esplai 24/10/2015

Aquest dissabte al nostre esplai ja hem començat amb les activitats grupals, en la que cada tanda fa activitats amb els seus nens i nenes. Aquest es un nou curs ple d’emoció, alegria i coneixements. Aquest any el centre d’interès tracta sobre el nostre gran vaixell Itacaldy que posa rumb cap a Itaca.

El grup de M-LL-P

Els més petits de l’esplai han conegut a la gran aventurera Acati Tikitaka, que va en busca de l’illa màgica d’Itaca, perquè els hi ha dit que en aquesta illa els nostres somnis i desitjos es fan realitat, per això cada nen ha escrit el seu somni per tenir-lo llest per quan arribin a Itaca. Però aquesta gran aventurera és una mica despistada i s’ha oblidat de fer la maleta, llavors els nens i nenes ajuden a l’Acatia fer la seva maleta dient-li les coses que ha de portar.

El problema arriba quan apareix l’Engilam que ha robat la caixa on es trobaven els somnis de tots els nens perquè ell vol que se li compleixin a ell tots. Llavors els petits van en busca de l’Engilam per tal de recuperar el seus somnis.

El grup de G-X-G

El grup de GXG es vol coneixer molt bé, ja que un grup és millor quan ens coneixem tots i totes. Aquest cap de setmana han estat fent jocs per conèixer-se com per exemple el joc del pistoler, en el que una persona es posa al mig de la rotllana i gira amb els ulls tancat fins que para i queda apuntant a una persona, llavors aquest s’ha d’ajupir i el de la seva dreta i el de la seva esquerra ha de dir el nom de l’altre, i així fins que només queda una persona.

IMG-20151025-WA0022

El grup de T-A-S

El grup de TAS s’ha embarcat en el vaixell del capità John McArthur, acompanyat per la seva super secretària Eva, és un capità una mica exigent, però que realment ho fa per ensenyar-los els valors que hem de tenir per poder arribar a l’illa d’Itaca formats com a persones grans i plenes de coneixements. Aquest cap de setmana els tripulants d’aquest vaixell han estat informats de que començaran per la neteja, però que han de buscar més tripulants per el vaixell, per això van sortir per tot el barri en busca d’aquests tripulants.

IMG-20151024-WA0053

El grup de O-V-X

Els més grans de l’esplai s’han començat a formar com a premonitors, ja que ells seràn el futur del nostre esplai, per això aquest curs fan activitats relacionades amb la formació.

Aquest dissabte han començat amb unes eines molt importants en l’esplai, que son el ball i la música, ja que a Itaca som molt alegres i ens agrada molt això de la gresca. Han fet els balls i les cançons típiques del nostre grup, com pot ser la cançó d’en Pol petit de n’gai n’gai, o el ball de “voy en busca de un león”.

Deixa un comentari