Fotos exclusives de l’última nit de colònies de Setmana Santa!!!

Si creieu que l’heu vist tot, si creieu que les colònies és un record del passat, aquí us deixem algunes fotos de les colònies més màgiques i mediàtiques que s’han fet a ITACA en aquests 35 anys d’història!!! Recordeu que la vostra participació a les xarxes socials i al blog és importantíssima, si us agrada, si voleu que parlem d’algun tema concret, l’equip de comunicació d’Itaca es posarà a treballar de valent!!!

Volem que aquest any sigui especial per tots, infants, joves, pares i mares, no podem celebrar la màgia d’aquests 35 anys sense vosaltres, recordeu un parell de informacions importants:

1)       Cada dissabte els infants de 6 a 11 anys estan convidats a participar en l’assaig per l’obra de teatre que es realitzarà al maig, l’horari és de 10,30 a 12,30h i esteu tots convidats a participar, al carrer Llobregat 145 1er pis.

2)      Cada dissabte de 12 a 16 anys a la tarda en el cas dels adolescents i els joves en un horari més flexible, us podeu trobar al carrer Llobregat per l’Assaig del festival del maig. En el cas dels adolescents 12 a 14 anys és de 17,30 a 19,30h.

Abans ens agradaria fer una petita enquesta sobre el resultat de les colònies:

I ara sí, un recull de les fotos de la festa de l’últim dia, tenim més que poc a poc tant a Facebook, com al blog anirem penjant, heu d’estar molt atents al blog per les noticies i imatges que anirem penjant. Recordeu que les colònies d’estiu ja estan aprop i que ens hem de preparar per viure de nou una aventura única amb ITACA.

En nom de tots els que fem possible aquesta aventura, MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!! Realment van ser unes colònies molt i molt especials per motls!!!

Un pensament sobre “Fotos exclusives de l’última nit de colònies de Setmana Santa!!!

  1. Aquest blog té sentit gràcies a tots vosaltres i a la vostra participació, no dubteu en deixar comentaris, en particpar i en opinar, si voleu que parlem d’alguna cosa, el canal és aquest!!!

    Gràcies per la vostra ajuda!!!!

    Una abraçada ben forta a tots!!!!

    M'agrada

Deixa un comentari